16.4.07

Rating

Kamuoyu arastirmalarina gore rayting'lerim dusmus, biseyler yapmam lazim. Bir arkadasim Amerika'ya gitmis. Sanki ben gitmis gibi onun anlattiklarini sizlere aktarayim ben en iyisi. Araya da bazi 'hot' sozcukler koyayim ki, google'dan falan rating alsin. Yalniz uyarmadi demeyin, oylesine bi yazi yazmis arkadas, yani okumasaniz da olur.

Bu Amerika cok degisik bi yer. Adamlarin herseyleri buyuk. Yollar yuruyerek gidilmiyor. Bir sokaktan digerine varamiyorsun. Arabalar kocaman, yemek porsiyonlari kocaman. (Jennifer Lopez, siz bunu kaale almayin rating icin aralara ekliycem boyle). Amerika'da Amerika'lilar azinlikta, her yerde Asya'lilar var. Tum hizmet sektorunde, dusuk maasli islerde onlar calisiyor. (Eminem). Trafik ve karayollari cok duzenli. Karsidan karsiya gecmek icin her yerde dugmeler var. Yollar isaret ve cizgilerle dolu. Sadece yazilari takip ederek istediginiz yere problemsiz gidebilirsiniz. (Anna Kournikova). Hepsi sisko, bu yuzden olacak hava serin oldugunda bile beyaz bacaklarini sortlar araciligiyla serinletiyorlar. Marketlerde zilyon tane degisik biseyler var, ne alacaginizi unutup cikmak mumkun. Herkesler cok nazik, tenk yu tenk yu.

6 Comments:

At 01:01, Blogger Jilfeym said...

araya eklenen google search odaklı kelimelere gülmekten öldüm: ))

 
At 12:12, Blogger decato said...

:)
Descartes bu konuda biseyler demisti ama unuttum. Reklamin iyisi kotusu yoktur gibi biseydi sanirim.

 
At 17:10, Blogger Oktay said...

yav şu Amerikaya giden arkadaş iyi gözlemlemiş oraları.. bir kere kendileri çok kocaman adamların (ve kadınların tabii), kıyafet bedenleri bizim large ayarından filan başlıyor nerdeyse :)

bu arada google yemlerine farklı önerilerim olacak "britney spears, paris hilton, maria sharapova, " bu aralar biraz daha popüler sankim.. daha iyi rating olur..

 
At 14:05, Blogger decato said...

Sayin Cosmo, bundan sonraki post'larimda onerilerinizi dikkate alacagim. :)

 
At 19:45, Blogger Jilfeym said...

kanımca yeni şeyler yazman lazım!:)

 
At 00:28, Anonymous Anonymous said...

Great work.

 

Post a Comment

<< Home